ZelvePost verzendservice


Ontzettend handig bij bijvoorbeeld jullie geboortekaartjes of bij uitnodigingen

€ 1,50 per adres   (binnen Nederland)

€ 2,50 per adres   (buiten Nederland)

 

De ZelvePost verzendservice is ontzettend handig. Wij vragen via een aparte mail de adressen op, printen en plakken deze op de envelop en  brengen ze naar een PostNL servicepunt. Meer kaarten dan adressen besteld? Wij sturen de overige kaarten naar jullie huisadres. Uiteindelijk is een kaartje bij de buren brengen makkelijker en goedkoper dan welke verzendservice dan ook. De bezorgkosten van de kaarten op jullie adres zijn uiteraard gratis vanaf een bestelling van € 20,00.


Hoe werkt het


Kies ZelvePost bezorgservice

Kies gedurende het bestelproces van geboortekaartjes, uitnodigingen of trouwkaarten voor de ZelvePost bezorgservice. Willen jullie de bezorgservice toepassen bij een andere bestelling. Neem contact op met onze klantenservice.


Geef de adressen door

Wij sturen een mail waarbij wij vragen om de adressen. Deze kunt u doorsturen in een los bestand. Wij hoeven alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor een geslaagde bezorging. Dit zijn de naam, straat + huisnummer, postcode en woonplaats. Wij gaan met vertrouwelijk met de informatie om cf. wetgeving. Wij nemen de adressen niet mee in ons klantensysteem.


Kies een bezorgmoment

Bij de bezorgservice verzenden wij op het door jou gekozen moment. Bij geboortekaartjes kan dit bijvoorbeeld zo snel mogelijk na de geboorte zijn. Uitnodigingen kunnen wij laten bezorgen op een exacte datum. Hierbij houden wij rekening met de bezorgtijd van PostNL.


De kostenberekening

De bezorgservice heeft een vast tarief van € 1,50 per adres binnen Nederland en € 2,50 voor buiten Nederland. Mogelijk wil je slechts een aantal kaarten met de verzendservice laten bezorgen. Geen probleem, de rest van de bestelling leveren op jou eigen adres.Verzend informatie