kies jouw speciale gelegenheid


Een ZelvePost uitnodiging is een feestje vooraf.

Kies je uit bestaande ontwerpen of ga je voor helemaal uniek?

En voor de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten.

geboorte

Worden jullie voor het eerst ouders of is dit al de tweede, misschien de derde? Een uniek geboortekaartje voor een unieke baby. Bekijk onze mogelijkheden.

trouwen

Het leukste feest van het jaar begint al op het moment van uitnodigen. In welke stijl gaan jullie trouwen? Onderscheid maken in gasten, geen probleem.

verhuizen

Eindelijk jullie droomhuis gevonden? Een verhuiskaart is een prachtige manier om jullie adres te delen en te zorgen dat iedereen zich thuis gaat voelen.

verjaardag

Gefeliciteerd! De eerste verjaardag van de kleine? Of misschien al de 90ste? Een ZelvePost uitnodiging maakt het feest nog persoonlijker!


reviews


"De post is net geweest en vol spanning maakte ik de doos open.... ongelooflijk Renske wat zijn ze MOOI! Wat heb jij fantastisch werk geleverd, ze zijn nog mooier dan we gehoopt hadden. De kwaliteit van het papier is ook zo gaaf, al met al een kaart die helemaal bij ons past. Bedankt voor je moeite, je hulp en de communicatie waarmee je ons steeds zo goed op de hoogte hield. Hoe kan ik je genoeg bedanken :-) Het presentje is ook heel erg leuk; die kaart krijgt een mooi plekje in een lijstje aan de muur! Nu zag ik dat op de envelop van de factuur een hele mooie sluitzegel van Zelve post zat; hoe leuk om de envelop daar mee dicht te maken!! (Had ik dat nou maar eerder bedacht, had ik die ook besteld indien dat mogelijk was natuurlijk) Een hele fijne vakantie, geniet ervan!!

Liefs, Emmy en Jan-Willem"

 

Emmy en Jan Willem

Besteld: 60 verhuiskaarten

"Na een aantal ideeën te hebben aangeleverd, is zelvepost aan de slag gegaan om een uniek ontwerp voor ons te maken. Zelvepost kwam met een ontwerp wat helemaal aansloot bij ons idee. We waren meteen enthousiast. Vervolgens zijn we steeds meegenomen in het ontwerpproces voor de puntjes op de i. Lettertype, kleur van de touwtjes, kleur door laten lopen of niet etc. Op deze manier is het een prachtig en uniek kaartje geworden waarbij we veel inspraak hadden. Tot aan het drukken van het kaartje toe konden nog wijzigingen worden doorgegeven. Het kaartje werd compleet in envelop geleverd, wat een service. Het eindresultaat is prachtig geworden. We hebben al veel complimentjes gekregen. We gaan zelvepost dan ook zeker aanraden bij anderen."

 

Neeltje

Besteld: 70 geboortekaartjes

"Ik had kaartjes besteld waar een vloek op rustte, maar wat een top service en persoonlijk contact!

Uiteindelijk de prachtige kaarten ontvangen. Bedankt voor alles."

 

Paula Jilderda

Besteld: Stadsplattegronden

 

"Nogmaals dank voor de fantastische kaarten! Ik ben er erg blij en tevreden mee.

 

Bedankt voor de goede service en wellicht plaats ik nog eens een nieuwe bestelling in de toekomst!"

 

Marijke Rorije

Besteld: 50 verhuiskaarten