Samen een uniek ontwerp maken

Een uitnodiging voor een feestje, een jubileum of gewoon 'omdat het kan'. Een geboortekaartje voor jullie kleine kindje of een aankondiging van jullie huwelijk; ik voel me een bevoorrecht mens dat ik dit avontuur met jullie aan mag gaan. Het is dan ook mijn streven de kaart zo persoonlijk mogelijk te maken en aan te laten sluiten op wie jullie zijn, wat jullie drijft en wat jullie bindt. Meerdere gezinsleden? Grote broers, stoere zussen, hondjes, poesjes, hamsters: állemaal spelen ze een rol. 

 

Omdat de kaart voor jullie op maat wordt gemaakt werken wij niet met een standaard assortiment. We laten uiteraard graag zien welke kaarten wij onlangs hebben ontworpen.


Geboortekaartjes
Geboortekaartjes

Worden jullie voor het eerst ouders of is dit al de tweede, misschien de derde? Een uniek geboortekaartje voor een unieke baby. Bekijk onze mogelijkheden.

Trouwkaarten
Trouwkaarten

Het leukste feest van het jaar begint al op het moment van uitnodigen. In welke stijl gaan jullie trouwen? Onderscheid maken in gasten, geen probleem.

Verhuiskaartjes
Verhuiskaartjes

Eindelijk jullie droomhuis gevonden? Een verhuiskaart is een prachtige manier om jullie adres te delen en te zorgen dat iedereen zich thuis gaat voelen.


Op zoek naar totaal iets anders?

Zijn jullie niet zwanger? Al getrouwd of juist helemaal niet van plan en net verhuisd?

Zoek je meer iets als een unieke uitnodiging voor een verjaardag of heb je een ander leuk idee?

Laat het weten en mogelijk kunnen we samen er een fantastisch succesverhaal van maken.

Hoe wij gaan samenwerken


Inspiratie opdoen?

Wil je alvast kijken wat wij voor jou kunnen betekenen?

In onze portfolio krijg je goed beeld van onze mogelijkheden, stijl en uiteraard: het eindresultaat.

Reviews


//     "De post is net geweest en vol spanning maakte ik de doos open.... ongelooflijk Renske wat zijn ze MOOI! Wat heb jij fantastisch werk geleverd, ze zijn nog mooier dan we gehoopt hadden. De kwaliteit van het papier is ook zo gaaf, al met al een kaart die helemaal bij ons past. Bedankt voor je moeite, je hulp en de communicatie waarmee je ons steeds zo goed op de hoogte hield. Hoe kan ik je genoeg bedanken :-) Het presentje is ook heel erg leuk; die kaart krijgt een mooi plekje in een lijstje aan de muur! Nu zag ik dat op de envelop van de factuur een hele mooie sluitzegel van Zelve post zat; hoe leuk om de envelop daar mee dicht te maken!! (Had ik dat nou maar eerder bedacht, had ik die ook besteld indien dat mogelijk was natuurlijk) Een hele fijne vakantie, geniet ervan!!

Liefs, Emmy en Jan-Willem"

Emmy en Jan Willem, besteld: 60 verhuiskaarten

 

//  "Ik had kaartjes besteld waar een vloek op rustte, maar wat een top service en persoonlijk contact!

Uiteindelijk de prachtige kaarten ontvangen. Bedankt voor alles."

Paula Jilderda, besteld: Stadsplattegronden

 

//  "Nogmaals dank voor de fantastische kaarten! Ik ben er erg blij en tevreden mee. 

Bedankt voor de goede service en wellicht plaats ik nog eens een nieuwe bestelling in de toekomst!"

Marijke Rorije, besteld: 50 verhuiskaarten

//  "Ik bestel mijn kaartjes altijd bij zelvepost, geheel naar eigen wens en smaak. Er word altijd goedkeuring gevraagd. Je krijgt updates hoe het er voor staat met je kaartjes. Al meerdere uitnodigingen voor de verjaardagen van onze dochters Laten maken door Renske en het geboorte kaartje van onze zoon. Elke keer heel snel geleverd en altijd weer een feestje als het pakketje open gemaakt word. Voor mij geen andere kaartjes meer!"

Melissa Narvidge, besteld: varia, o.a. verjaardagsuitnodigingen, kerstkaarten, geboortekaartjes en verhuiskaarten