'Ik stuur een kaartje bij verjaardagen' - Evelien Sijtsma.

 

'Een kaartje bij overlijden of sterkte en soms als ik lieve zie stuur ik die naar vriendinnen. O, en met kerst natuurlijk!' - Josefien Hogesteen.

 

Een klein straatonderzoekje leerde ons al gauw dat er een aantal standaard gelegenheden zijn waarbij een kaartje wordt verstuurd. Begrijpelijk, maar gemiste kans! Kijk eens rond in alle categorieën waarin wij van kaartjes kunnen voorzien. Laat het inspireren! 


Van dat onze passie, die ligt bij het hebben van oog en aandacht voor een ander, afwijkt van de 'hoe sneller, hoe beter, hoe effectiever, go-go-go want tijd is geld'- style waar men tegenwoordig een beetje in wordt ondergedompeld, zijn wij ons wel bewust. Het is dan ook heel fijn om mensen te treffen die dezelfde uitgangspunten hebben en waarmee wij visie en motto delen. Dit zijn ook gelijk de mensen die ons inspireren, motiveren en met wie wij graag handen in één slaan. En zo zijn er inmiddels mooie samenwerkingen geboren. 

In Nederland zijn meer dan 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er geen geld voor is. Uit schaamte worden deze kinderen soms zelfs thuisgehouden van school op de dag van de verjaardag. En zo gaat het feestje stilletjes voorbij. Stichting Jarige Job helpt door het geven van een verjaardagsbox en trakteert zo de jarige Jobjes en Jetjes  uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Als extra toevoeging in de box is er in samenwerking met Zelvepost een unieke kaartenlijn ontworpen. 

Dat het woord van God nog steeds een oud en stoffig imago heeft is de pijnlijke waarheid waarmee eigenlijk voor ééns en voor altijd af moet worden gerekend. Een Christenen hoeft niet langer gebukt onder de meningen van anderen door het leven: wees trots op waarop je bouwt, waarop je vertrouwd en op Hij die van je houdt! De kaarten, ontworpen door Zelvepost, zijn hip, flitsend en los van de mooiste psalmen, opwekkingen en spreuken, een mooie manier om iemand iets toe te wensen en een toevoeging aan ieder interieur.