Kijk, een kaartenmolen van ZelvePost!

 

Voor de consument is het duidelijk; een mooi product met een mooi verhaal en voor een goede toegankelijke prijs. Maar wat betekent dat nou voor de winkelier?

 

Zodra de klant u weet te vinden krijgt u een breder publiek in de winkel.

Ons wenskaarten zijn namelijk betaalbaar.

De kleinere portemonnee verschijnt, de ruimere portemonnee koopt meer.

De ontwerpen zijn modern en sluiten daarom ook prima aan op de jongere doelgroep.

Wat wilt u nog meer? 


Samenwerken


Inkoop of consignatie, wat u wilt.

INKOOP

Uiteraard kunt u onze ZelvePost kaartenmolen inkopen tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt zelf de wenskaarten uitzoeken middels onze product catalogus of u kiest voor een ZelvePost selectie op basis van onze ervaring. Wij versturen de kaarten inclusief envelop en backcard. Middels een factuur betaald u de aangekochte kaarten. De verkoopprijs voor in de winkel van één wenskaart is € 1,00.

 

Heeft u zelf een geschikte kaartenmolen? Bekijk onze specificaties voor de wenskaarten en u weet gelijk of het gaat passen. 

CONSIGNATIE

Alleen betalen voor wat u daadwerkelijk heeft verkocht? Ook dit kan. Het kost u in het begin slechts de 0,25 vierkante meter winkelruimte. 

 

Wij maken in principe onderscheidt in 3 verschillende consignatie contracten. Verspreid van een net provisie percentage zonder enige moeite tot en met een hoog provisie percentage waarbij de winkelier ook zelf betrokken is bij de aankoop. De verschillen kunnen we goed voorrekenen en we spreken hier een advies uit. Daarnaast is iedere winkel verschillend en maken wij graag passende afspraken.