ONZE PRODUCTEN IN JOUW WINKEL


Heb je interesse in het verkopen van onze wenskaarten of gifts in jouw winkel? Dat kan. Lees hieronder hoe wij werken.

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.


Wenskaarten

Hoe wij werken:

Onze ontwerpen zijn uniek en worden gedrukt op FSC en EU-label 300 grams wit offset papier. Inbegrepen is een kraft envelop van 100% gerecycled papier. De uiteindelijke verkoopprijs voor de particulier is € 1,00 inclusief BTW. Zo stimuleren wij persoonlijk contact en houden we het betaalbaar.

Onze ervaring is dat klanten gemiddeld 2-3 wenskaarten per keer kopen. Sommige klanten lopen zelfs met 20 wenskaarten de deur uit.

Een verkooppunt kan kiezen tussen samenwerken op basis van consignatie en op basis van inkoop. Hieronder staan de opties uitgewerkt. Uiteindelijk is elke onderneming uniek en stemmen we graag de behoefte af. 


INKOOP

Uiteraard kunt u een serie of onze ZelvePost kaartenmolen inkopen tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt zelf de wenskaarten uitzoeken middels onze product catalogus of u kiest voor een ZelvePost selectie op basis van onze ervaring. Wij versturen de kaarten inclusief envelop en backcard. Middels een factuur betaald u de aangekochte kaarten. De verkoopprijs voor in de winkel van één wenskaart is € 1,00.

 

Heeft u zelf een geschikte kaartenmolen? Bekijk onze specificaties voor de wenskaarten en u weet gelijk of het gaat passen. 

CONSIGNATIE

Alleen betalen voor wat u daadwerkelijk heeft verkocht? Ook dit kan. Het kost u in het begin slechts de 0,25 vierkante meter winkelruimte. 

 

Wij maken in principe onderscheidt in 3 verschillende consignatie contracten. Verspreid van een net provisie percentage zonder enige moeite tot en met een hoog provisie percentage waarbij de winkelier ook zelf betrokken is bij de instandhouding. De verschillen kunnen we goed voorrekenen en we spreken hier een advies uit. Daarnaast is iedere winkel verschillend en maken wij graag passende afspraken.


Zakelijke FAQ

Speciaal voor ondernemers: een passende FAQ vol met informatie voor overwegers en vol met support voor onze huidige relaties, waaronder technische informatie over afmetingen, uitleg van contract opties, productie, bezorging en facturering.


Gifts

Hoe wij werken:

Naast wenskaarten ontwerpen en verkopen wij ook verschillende producten onder Gifts. Ook deze artikelen kunnen worden verkocht in jouw winkel.

 

Gifts kunnen in jouw winkel staan op basis van inkoop. De prijslijst voor Gifts kan gemakkelijk worden opgevraagd via onderstaande link.